LEER ONS TEAM KENNEN

Alle goede dingen bestaan uit en yin en een yang. En zeker bij DC Stories. Noem ons gerust 'brandmakers' die zich aan je zijde scharen en de lijnen van jouw verhaal helpen uitzetten.

Met elk onze eigen expertise bieden we jou een unieke mix van frisse idee├źn en inspirerende inzichten om jouw verhaal tot in de puntjes te ontwikkelen en af te werken.


ONTMOET ONS

FOOD DRINKS EVENTS FLOOR COVERING PAINTBRUSHES HOSPITALITY ...

JILL

Zorgt voor het verhaal achter jouw idee.

Met een achtergrond als allround manager met een focus op marketing, strategie en peoplemanagement brengt Jill jouw verhaal tot leven. Zij geeft vorm aan je merkidentiteit en stippelt samen met jou het traject uit om je merk of idee niet alleen in de markt te zetten, maar zorgt er ook voor dat het gezien wordt. Extreme nieuwsgierigheid is haar niet vreemd. Jill is een echte pro in het managen van 20 dingen tegelijk. Thuis wordt ze iedere dag vol enthousiasme verwelkomd door haar twee oogappels Miro en Feliz.

DRIES

Zorgt voor de omzet van jouw verhaal.

Dries heeft een neus voor ondernemen in de ruimste zin van het woord. Een goede opportuniteit zet hem meteen aan tot actie. Hij gaat op zoek naar de juiste tools en stippelt een strategisch plan uit om van jouw verhaal een succes te maken. Dries is de trotse papa van Helena en trapt in zijn vrije tijd al eens graag tegen een voetbal of maakt de Vlaamse Ardennen onveilig met zijn fiets.

NIET ALLEEN WIJ WERKEN AAN JOUW IDEE!

Dankzij onze kleine structuur zijn wij heel hands-on en flexibel met een sterke slagkracht. Dat laatste komt omdat wij buigen op een ijzersterk team van freelancers en partners die onze visie en aanpak onderschrijven. Met hun specifieke specialisaties, zoals IT, copywriting, fotografie, ... werken zij mee aan de creatie van jouw verhaal.

Kan jij onze hulp gebruiken?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN