VERTEL ONS JE NATTE DROOM

Je hebt een idee...

En je kan onze hulp wel gebruiken.

We geloven in merken, maar nog meer in jou. De oceaan ligt aan je voeten, met veel fraais in en op sommige plaatsen eindeloos diep. Met DC Stories vis jij er de beste èn de juiste stukken uit.

Door onze expertise te combineren, creëren we jouw uniek verhaal. We durven er zelfs een presidentiële oneliner van over de oceaan tegenaan te gooien: Yes we can!


NEEM CONTACT OP

WIL JE GRAAG WETEN HOE WIJ JOUW IDEE KUNNEN UITWERKEN?

Daarvoor moeten we met elkaar kennismaken, want dat is niet zomaar in één, twee, drie gezegd. Neem dus contact op met ons op welke manier ook en wij zetten graag een tasje koffie, een glaasje wijn of een stukje taart klaar. 

IDEE 1

Ontwikkeling van eigen verfcollectie

Deze interieurzaak lanceerde een eigen verflijn met dito kleurenkaart. DC Stories stelde de kleurcollectie en kleurenkaart samen en ontwierp de complete bijhorende merkidentiteit met een eigen huisstijl, merknaam, labels, enz.

IDEE 2

Bakker wil grotere afzetmarkt voor eigen artisanale soezen

Deze bakker wil zijn soezen niet langer enkel lokaal aanbieden. DC Stories zorgde voor een netwerk van nieuwe distributiekanalen, bepaalde de juiste verpakking en verzendmethodes en stelde een gedetailleerd marketingplan op.

IDEE 3

Een verlieslatend restaurant wil op korte termijn break-even draaien

DC Stories maakte een uitgebreide analyse van de huidige situatie en haalde er de pijnpunten uit. Op basis daarvan stelden we een plan op waarbij de inrichting en foodkosten op punt werden gesteld. We ontwikkelden een communicatieplan en stelden nieuwe interne procedures op.

DC Stories neemt je meteen op sleeptouw met hun enthousiasme en vernieuwende ideeën. Je begint letterlijk te schrijven aan een verhaal met een happy end als resultaat
Wil je graag wat referenties van ons leren kennen?

CHECK ONZE REFERENTIES